Van de Kerkhofjes dollen ras-Ajacied: "Kut Kerkhof, wegwezen!"

Willy en Rene van de Kerkhof in het Philips Stadion
Willy en Rene van de Kerkhof in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Willy en René van de Kerkhof zijn natuurlijk enorm in hun nopjes met het huidige PSV. De Eindhovenaren hebben nog slechts één punt nodig voor de landstitel en ras-Ajacied Sjaak Swart kan bij het behalen van het kampioenschap een belletje verwachten van de tweeling.

"Luuk is de belangrijkste speler in het elftal", vertelt Willy in De Telegraaf. "Niet alleen omdat hij veel scoort en captain is, maar hij sjouwt onvermoeibaar, is overal op het veld en geeft daarmee het goede voorbeeld aan het team. Hij heeft een geweldig seizoen. Hij heeft nu evenveel goals gemaakt in de Eredivisie als Sjaak Swart"

"Als Luuk er voorbij is, gaan we Sjaak nog even bellen (De Jong scoorde donderdagavond tegen SC Heerenveen en is nu Swart definitief voorbij, red.)", gaat Willy verder. Broer René merkt op dat dit niet de eerste keer is dat Swart gebeld wordt door de ras-PSV'ers. "We hebben hem ook gebeld toen Ajax laatste stond. Sjaak pakte op met 'Kut Kerkhof, wegwezen!' Een beetje humor hoort erbij", lacht René

Lees meer:
0 reacties