Van de Kerkhof woest: "Kleinzoon werd door PSV-kleding geweigerd"

René van de Kerkhof
René van de Kerkhof Foto: © Pro Shots

René van de Kerkhof kon als oud-international aan kaarten voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal komen, welke hij aan zijn zoon en kleinzoon gaf. Kleinzoon Youp werd echter bij het stadion geweigerd, aangezien hij een PSV-shirt en -broek droeg. Na het bedekken van de PSV-kleding met Ajax-kleding mocht het mannetje naar binnen.

"Mijn kleinzoon werd geweigerd", vertelt Van de Kerkhof tegenover Omroep Brabant. "Hij moest een andere broek kopen en het enige wat daar bij de Arena te koop was, was een Ajax-broek. Ik vind het schandalig."

"Waar hebben we het over?", gaat Van de Kerkhof verder. "Youp was er eerst goed ziek van, maar na de wedstrijd was hij weer genezen. Hij zei naderhand tegen me: opa, ik heb die broek wel meteen weggegooid. Ik zei: goed gedaan."

Omroep Brabant heeft de KNVB om een reactie gevraagd. Volgens de bond had dit niet mogen gebeuren, omdat er geen verbod op PSV-kleding gold in het vak waarin de Kerkhofjes zaten. "Misschien was er sprake van een overijverige steward, maar dat is niet meer te achterhalen. Het is vervelend, vooral voor de kleinzoon."

Xavi Simons scoort

PSV wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

PSV speelt dinsdagavond in de voorronde van de Champions League bij Rangers. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van PSV. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
wo 31 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
za 10 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
PSV -
-
RKC Waalwijk -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand