Van de Kerkhof ontmoet Frans icoon: "Hij is naar mij vernoemd"

Willy van de Kerkhof op De Herdgang
Willy van de Kerkhof op De Herdgang Foto: © Orange Pictures

Willy van de Kerkhof speelde een lange tijd voor PSV. De voormalig voetballer was blijkbaar een populaire speler in Frankrijk, want Willy Sagnol (oud-verdediger van Bayern München, red.) is vernoemd naar Van de Kerkhof. En de twee ontmoeten elkaar binnenkort.

"De Franse tv heeft een brief gestuurd dat ze me willen ophalen en kennis willen laten maken met Sagnol voor een documentaire", vertelt Van de Kerkhof in De Telegraaf. De oud-PSV'er ontmoet Willy Sagnol, die dus naar hem vernoemd is. "Zijn vader was een fan van mij en heeft zijn zoon naar mij vernoemd. Dat is toch leuk."

Binnenkort staat er dus een ontmoeting gepland tussen beide Willy's. Waar de voormalig PSV'er nog slechts af en toe zijn mening geeft over de voetbalwereld, zit Sagnol nog volop in de voetballerij. Hij is bondscoach van Georgië, het land dat zich verrassend genoeg plaatste voor het aanstaande EK. Eerder was Sagnol bondscoach van de onder-20 en onder-21 van Frankrijk, hoofdtrainer van Girondins Bordeaux en interim-trainer van Bayern München.

Lees meer:
0 reacties