Van Bommel naar Feyenoord? "Qua mentaliteit past hij daar naadloos"

Mark van Bommel tegen Cercle Brugge
Mark van Bommel tegen Cercle Brugge Foto: © Pro Shots

Mark van Bommel werd onlangs gelinkt aan een vertrek bij Royal Antwerp. De voormalig speler en trainer van PSV blies in België zijn trainersloopbaan nieuw leven in en Ronald Waterreus denkt dat het voor hem tijd is om terug naar Nederland te komen.

De voormalig doelman denkt zelfs dat Mark van Bommel de juiste vervanger is voor de vertrekkende Arne Slot bij Feyenoord. "Talloze namen heb ik voorbij zien komen", begint Waterreus in De Limburger. "Giovanni van Bronckhorst, Pascal Jansen, Henk Fraser en zelfs Danny Buijs, maar één naam mis ik vooralsnog."

"De naam van degene die in mijn ogen de ultieme vervanger van Slot zou zijn bij Feyenoord: Mark van Bommel", gaat de oud-PSV'er verder. "Ik zie u zich al in uw koffie verslikken. Ik denk dat hij heel veel kan bereiken als Feyenoord-trainer. Qua mentaliteit past Van Bommel ook naadloos bij Feyenoord."

"Het ‘oude’ Feyenoord weliswaar misschien, maar waarom zou je heel geforceerd op zoek gaan naar een ‘tweede’ Arne Slot als zo iemand er vermoedelijk helemaal niet is? Heus, als ik Feyenoord-directeur Dennis te Kloese was, zou ik het wel aandurven met Van Bommel", aldus Waterreus.

Lees meer:
0 reacties