Valentijn Driessen verklapt: "In Eindhoven blijven ze hem volgen"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

PSV was in de winter op zoek naar aanvallende versterking, maar deze bleef uit. De Eindhovenaren leken op weg om Couhaib Driouech vast te leggen, maar Excelsior liet de vleugelaanvaller niet vertrekken. Het afketsen van de transfer betekent echter niet dat Driouech niet langer op de radar van PSV staat.

"De flow waarin Driouech zat tot de interesse van PSV uitlekte, is verdwenen", schrijft Driessen in De Telegraaf. "Niet vreemd dat de afgeketste transfer iets met de jonge Marokkaan doet. Hij houdt zich naar de buitenwacht toe groot, maar onderhuids baalt Driouech van de gang van zaken en de starre houding van de clubleiding van Excelsior."

"Dat PSV en Excelsior zich enigszins verantwoordelijk voelen voor het verknallen van Driouechs droom is inmiddels duidelijk geworden", vervolgt de journalist. "Technisch directeur Earnest Stewart verzekerde dat de buitenspeler zeker niet van zijn wensenlijstje voor komende zomer is afgevoerd. In Eindhoven blijven ze de snelle dribbelaar volgen. Het betekent wel dat Driouech iedere week de schijnwerpers op zich gericht weet."

"Overleeft hij die druk, dan is een niveau hoger een logische stap, en anders kan een glansrijke carrière weleens in de dop gebroken zijn. Dat Excelsior meevoelt, bleek uit een gecoördineerde actie gisteren in de veertiende minuut, toen Driouech een staande ovatie van de Rotterdamse aanhang kreeg. Om hun steun te betuigen aan Driouech in deze voor hem moeilijke tijd. Dat Excelsior toen al met 3-0 achter stond, paste wel bij de situatie waarin de buitenspeler verkeert", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties