Valentijn Driessen richt zich tot PSV'er: "Blij dat hij terug is"

Valentijn Driessen luistert naar Virgil van Dijk
Valentijn Driessen luistert naar Virgil van Dijk Foto: © BSR Agency

Valentijn Driessen zag hoe Joey Veerman tegen Roemenië als invaller binnen de lijnen kwam bij Oranje. De journalist is blij dat Veerman weer minuten heeft gemaakt, maar vindt ook dat Volendammer naar het niveau moet wat hij bij PSV wekelijks aantikt.

"Hij viel inderdaad in. Normaal gesproken is het na zo'n wedstrijd wel klaar bij Ronald Koeman, maar hij heeft natuurlijk niet heel veel smaken", vertelt Driessen in een video-item van De Telegraaf. "Er zijn vijf middenvelders niet bij en dan raakt Schouten ook nog eens half geblesseerd. Daar wil die geen risico mee nemen en dat is wel begrijpelijk, want die was één van de beste van het veld."

"En dan moet je toch een plaatsje inruimen voor Joey Veerman", gaat de chef voetbal verder. "Maar hij deed het redelijk. Het was niet heel erg goed en die kans die hij kreeg, die gaat er bij PSV in. Maar door die loden last van dat Oranje-shirt ging hij voorlangs."

"Maar ik wil me wel even richten tot Joey Veerman. Ik ben heel blij dat hij weer terug is in het Nederlands elftal, want ik ben echt een liefhebber van de voetballer Joey Veerman. Maar ik vind hem bij Oranje te flets spelen en tegen Oostenrijk zelfs heel slecht spelen. Ik zie niet de Joey Veerman die je bij PSV ziet. En dat vond ik wel van de oefenwedstrijden die hij met Oranje speelde", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties