Valentijn Driessen over PSV'er: "Functioneert al twee jaar niet"

Valentijn Driessen blijft na de uitschakeling van PSV tegen Borussia Dortmund onverminderd kritisch op de directie van PSV. De journalist denkt nog altijd dat er op de transfermarkt niet goed genoeg is ingespeeld op de positie van rechter centrale verdediger.

"Ik vond het heel opvallend dat Peter Bosz de hand volledig in eigen boezem stak", zegt Driessen in een video-item van De Telegraaf. "Dat hij zijn elftal met de verkeerde opdracht het veld in stuurde. Hij had Süle op een andere plaats verwacht, dus dat is een misser van de coach. Maar ik wil het daar niet echt aan ophangen."

"Ik wil het wat breder zien, want het koningskoppel Veerman-Schouten moest weer uit elkaar gehaald worden, omdat je geen goede rechter centrale verdediger hebt", gaat de chef voetbal verder. "Dat is al een probleem van de laatste twee jaar. Ruud van Nistelrooij had er ook al mee te maken. Dat heeft voornamelijk met André Ramalho te maken."

"Hij is aan de bal gewoon zó zwak, dat er iemand anders moet staan om de opbouw te verzorgen. Ik denk dus dat het probleem bij de directie van PSV ligt, omdat ze niet voldoende hebben ingespeeld op de transfermarkt op die positie. Dure spelers zijn gekocht en gehuurd, maar Ramalho heeft iedereen over het hoofd gezien. Die functioneert al twee jaar niet. En dan kom je eigenlijk een speler tekort", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties