Valentijn Driessen over oud-PSV'er: "Tegenvaller voor Koeman"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen zag zondag hoe de topper tussen Liverpool FC en Manchester City in een 1-1 gelijkspel eindigde. Voormalig PSV'er Cody Gakpo begon echter vanaf de reservebank op Anfield.

"Een tweede tegenvaller voor de bondscoach is dat Cody Gakpo na bijna vijftien maanden nog steeds geen onbetwiste basisspeler is op het niveau van Liverpool", schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf. "Terwijl Koeman zo dringend behoefte heeft aan een aanvalsleider voor EURO 2024 in Duitsland die wekelijks op Europees topniveau acteert."

"Gakpo was invaller in de topper tegen City", gaat de chef voetbal verder. "Laatst nam trainer Jürgen Klopp hem opzichtig in bescherming. Omdat hij Gakpo niet altijd op zijn favoriete positie laat spelen, maakt hij een minder seizoen door, stak Klopp de hand in eigen boezem. Echter, als je wekelijks uitblinkt en beslissend bent is er geen trainer die met je gaat schuiven."

"Zelfs Klopp niet. Zie Mohamed Salah. Al is de vergelijking Salah-Gakpo net zo krom als die tussen Premier League en Eredivisie. Of de Eredivisie en de Duitse Bundesliga beter met elkaar in verhouding zijn, zal woensdag blijken bij Borussia Dortmund-PSV in de Champions League", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties