Valentijn Driessen lyrisch over PSV'er: "De beste van het veld"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen zag een vermakelijke topper in het Philips Stadion tussen PSV en Feyenoord. De chef voetbal zag daarnaast dat PSV'er Jerdy Schouten uitblonk aan Eindhovense zijde.

"Ook daar speelde de 27-jarige international onder het oog van bondscoach Koeman foutloos en was zonder concurrentie de beste man van het veld", schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf. "In welke linie Schouten ook stond; het was de linie van PSV die Feyenoord op dat moment domineerde."

De journalist zag echter ook dat Schouten een ongelukkige rentree bij Oranje kende. "Hij oogde schuchter en onwennig. De foute passes in vooral de eerste helft tegen Ierland waren niet bij te houden. In het verloop herstelde Schouten zich enigszins, maar drie dagen later bleef hij negentig minuten op de bank tegen Gibraltar."

"Inmiddels heeft hij zich bij PSV nationaal en internationaal zodanig gemanifesteerd dat Koeman niet langer om hem heen kan. Niet voor de twee oefeninterlands tegen Schotland en Duitsland eind maart, maar ook voor het EK in Duitsland komende zomer", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties