Valentijn Driessen kritisch op Dortmund: "Allemaal oude mannen"

Valentijn Driessen denkt dat PSV een goede kans heeft om nog een ronde te overleven in de Champions League. De chef voetbal van De Telegraaf ziet namelijk ook bij Borussia Dortmund echt wel zwaktes waar PSV van moet zien te profiteren.

"Ik vind dat PSV een grote kans heeft", vertelt Driessen in het video-item (met de sterke titel) Koffie Azijn met Valentijn van Vandaag Inside. De verdediging van Dortmund bestaat uit oude mannen. Als die onder druk komen, dan geven ze alleen maar lange ballen. Aanvallend is het wel aardig, met Sancho, Malen en nog zo'n jonge Engelsman. Maar verdedigend is het echt niet zo bijzonder. PSV-Dortmund wordt 3-1."

"Ik ga trouwens naar PSV toe, dus daar kijk ik wel naar uit. Ik hoop wel dat PSV een beetje die frisheid terugkrijgt van het begin van het seizoen, want dat is er wel een beetje af. Nu begrijp ik ook wel dat Heracles niet veel voorstelt en dat PSV dat ook op 60% nog wel wint, maar het is wel te hopen dat ze doorgaan. Het zou geweldig zijn voor het Nederlandse voetbal", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties