Valentijn Driessen kritisch: "Hij stuurde hem ooit weg bij PSV"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen heeft zich in zijn column kritisch uitgelaten op de wijze waarop Eredivisionist Vitesse momenteel bestuurd wordt. De chef-voetbal ziet dat het steeds onzekerder wordt of de Arnhemmers de situatie gaan overleven en daarnaast heeft hij weinig vertrouwen in interim-directeur Peter Rovers.

"Gelooft de licentiecommissie van de KNVB niet in de kredietwaardigheid van de Common Group, dan ligt een faillissement op de loer voor Vitesse", schrijft Driessen in De Telegraaf. "Omdat de club dan een schuld van 15 miljoen euro heeft bij de Amerikaanse eigenaar van de Common Group, Coley Parry. Rovers speelt met vuur en zelfs de adviezen van Toon Gerbrands – ooit stuurde hij Rovers weg bij PSV maar schrijft nu een uurtje factuurtje in Arnhem voor zijn advieswerk – zijn geen verzekering dat de wannabe directeur Vitesse door de crisis sleept."

"Echte Vitessenaren zouden er verstandig aan doen om alvast te werken aan een plan B. Zonder een rol voor interim-directeur Rovers, want door zijn inschattingsfout met de Common Group staat de toekomst van Vitesse al dertien maanden op de tocht", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties