Valentijn Driessen kritisch: "Hebben hem tegen Dortmund niet gezien"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen was lang niet zo enthousiast over het spel van PSV in de Champions League als zijn collega-analisten. De chef voetbal van De Telegraaf zag met name dat Luuk de Jong niet in stelling werd gebracht.

"Ik heb Luuk de Jong tegen Borussia Dortmund compleet niet gezien. Hij kreeg geen enkele bal", begint Driessen in de uitzending van Veronica Offside. "PSV speelde op de controle en dat vind iedereen geweldig, maar dit was toch niet... Hoeveel kansen hebben ze nu daadwerkelijk gekregen? In de eerste helft een paar en die onterechte penalty."

"Ik vond het heel jammer dat Bosz Schouten naar achteren haalde", gaat de journalist verder. "Iedereen vond onze vriend Veerman geweldig spelen, maar tegen PEC stond hij twintig meter hoger. En daar kan hij die steekbal wél geven op een Babadi en op Lozano. Maar Europees niet. Als PSV thuis niet weet te winnen van Dortmund, dan doet PSV het gewoon niet goed... Ik verwacht gewoon meer."

"Ik vind dat je de lat best hoger mag leggen. Luuk de Jong heeft tegen Dortmund geen bal gehad! Hij werd bijna niet in stelling gebracht. En dat neem ik Luuk de Jong niet kwalijk, maar hij werd gewoon niet in stelling gebracht. Terwijl, als er gescoord moet worden, dan is Luuk de Jong dé aangewezen persoon", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties