Vaessen wees veel clubs af: "Gold ook voor PSV en Feyenoord"

Etienne Vaessen
Etienne Vaessen Foto: © Pro Shots

Etienne Vaessen tekende deze week zijn contract bij FC Groningen. De sluitpost verruilde RKC Waalwijk transfervrij voor De Trots van het Noorden en wees daarvoor flink wat clubs af.

Vaessen stond in de belangstelling van onder meer Rakow uit Polen, Persepolis uit Iran en Estoril uit Portugal. Daar had de doelman flink kunnen cashen. "Maar ik vroeg me af of ik daar na een maand nog gelukkig zou zijn", is Vaessen eerlijk tegenover het Dagblad van het Noorden

In Nederland hengelde oude liefde NAC Breda naar zijn diensten. "Maar ik vond het tijd eens uit mijn comfortzone te stappen. Het plan van Groningen was gewoon heel goed", legt hij uit. Ook AZ had interesse: "Maar daar ging ik er financieel niet echt op vooruit en de kans dat ik daar zou gaan spelen was toch minder groot. Dat gold ook voor PSV en Feyenoord", onthult Vaessen.

Na een goed gesprek met trainer Dick Lukkien wist hij het zeker: FC Groningen moest het worden. "Ik ben een aanvallend ingestelde keeper en zal regelmatig direct achter de laatste linie opduiken. Dat ligt me wel."

Lees meer:
0 reacties