Unnerstall: "Wat Ronaldo of Messi hebben, wil ik absoluut niet"

Lars Unnerstall
Lars Unnerstall Foto: © Orange Pictures

Lars Unnerstall heeft zijn contract bij FC Twente verlengd. Er was belangstelling voor de oud-doelman van PSV, maar Unnerstall is op zijn plek in Enschede.

"Mijn gezin en ik vinden het prima zo, en we zijn aan iets moois bezig hier", vertelt Unnerstall in gesprek met de NOS. "Wij vinden het allemaal hartstikke fijn zo. Onze familie woont in de buurt en mijn vrouw kan gewoon aan het werk daar. Dat is me veel waard. Ik hoop dat we doorgaan met waar we mee bezig zijn. En ik hoop dat we de komende vier jaar nog een stapje omhoog kunnen zetten."

De 33-jarige sluitpost had ook een transfer kunnen maken. "Er was veel interesse vanuit andere clubs. Maar mijn zaakwaarnemer en ik hebben gezegd dat we met FC Twente wilden praten. En daar kwamen we samen snel uit samen", aldus Unnerstall.

"En ik wil niet bekender worden dan ik nu ben", vervolgt de doelman lachend. Hij ziet vaak dat bekende voetballers waar dan ook belegerd worden door fans. "Ik wil gewoon rustig uit eten kunnen met mijn vrouw. Wat Cristiano Ronaldo of Lionel Messi hebben, wil ik absoluut niet."

Lees meer:
0 reacties