UEFA wijst door Feyenoord gevreesde arbiter aan voor PSV-Dortmund

Srdjan Jovanovic
Srdjan Jovanovic Foto: © Pro Shots

PSV speelt komende dinsdag in de achtste finale van de Champions League de eerste wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Het is maar de vraag of de arbiter de Eindhovenaren gunstig gezind is.

Het duel in Eindhoven staat onder leiding van arbiter Srdjan Jovanovic. Deze scheidsrechter floot in 2020 het duel tussen Feyenoord en het Oostenrijkse Wolfsberger AC in de groepsfase van de Europa League. De arbiter was de Rotterdammers destijds niet gunstig gezind. De Serviër gaf drie strafschoppen aan de gasten in De Kuip. Onder andere hierdoor werd het 1-4. De arbiter floot al één keer eerder een wedstrijd van PSV. Dat was de wedstrijd bij Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League. Die wedstrijd eindigde in 1-3.

De wedstrijd PSV-Borussia Dortmund wordt komende dinsdag afgetrapt om 21:00 uur. Op 13 maart is dan de return in Duitsland. Dan wordt er ook afgetrapt om 21:00 uur. Wanneer PSV over twee duels het sterkst is, bereiken de Eindhovenaren voor het eerst sinds 2007 weer de kwartfinales van het miljoenenbal

Lees meer:
0 reacties