Twee PSV'ers opgenomen in elftal van de week Algemeen Dagblad

Mauro Júnior viert de 0-1 bij Excelsior
Mauro Júnior viert de 0-1 bij Excelsior Foto: © Pro Shots

Er staan twee PSV’ers in het elftal van de week van het Algemeen Dagblad. In het algemeen klassement van de krant doen de Eindhovenaren het ook erg goed.

PSV won afgelopen week met 0-2 bij Excelsior. Doordat Feyenoord bij FC Volendam bleef steken op 0-0 liep de ploeg van Peter Bosz twee punten uit op de Rotterdammers. De voorsprong is nu negen punten. Wanneer PSV nog drie keer wint zijn ze zo goed als zeker de landskampioen.

In het elftal van de week van het Algemeen Dagblad zijn twee PSV’ers terug te vinden. Het gaat hier dan om doelpuntenmaker Mauro Júnior en verdediger Olivier Boscagli. In het algemeen klassement wordt bijna de gehele top vijf bezet door PSV’ers. Alleen op de tweede plaats staat David Hancko van Feyenoord.

Momenteel staat Jerdy Schouten bovenaan met een gemiddelde score van 7,00. Op de derde plek staat Luuk de Jong met een gemiddeld cijfer van 6,68. Op plek vier staat goalie Walter Benítez met een score van 6,66. Op de vijfde plaats staat dan Joey Veerman met een gemiddelde van 6,65.

Lees meer:
0 reacties