'Transferwaarde Noa Lang na jaar vol blessures toch gestegen'

Noa Lang
Noa Lang Foto: © Pro Shots

Noa Lang heeft in zijn eerste seizoen als PSV'er veel te maken gehad met blessures. Ondanks dat is zijn transferwaarde, volgens transfermarkt.nl, in vergelijking met een jaar geleden alsnog gestegen. 

Na drie seizoenen in België bij Club Brugge kwam Noa Lang afgelopen zomer voor zo'n 12,5 miljoen euro naar PSV. De verwachtingen van de aanvaller waren hoog. In het begin van het seizoen kon hij deze ook zeker waarmaken, bijvoorbeeld in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal voorafgaand aan het seizoen.

Aan het eind van 2023 sloeg echter het noodlot toe. Lang raakte geblesseerd. Na een korte revalidatieperiode leek hij op de weg terug te zijn, hij speelde 5 wedstrijden, waarna hij wederom geblesseerd raakte. Hierdoor kwam hij de afgelopen 5 maanden niet in actie.

Ondanks dat hij geteisterd werd door blessures schat transfermarkt.nl zijn waarde nu op zo'n 18 miljoen euro. Een jaar geleden was dit nog zo'n 15 miljoen euro. Gedurende het afgelopen seizoen werd zijn marktwaarde zelfs even op zo'n 20 miljoen geschat. Mede door zijn blessures is dit nu dus weer iets minder geworden. 

Lees meer:
0 reacties