Toon Gerbrands over periode na PSV: "Dat ga ik dus niet meer doen"

Toon Gerbrands
Toon Gerbrands Foto: © Pro Shots

Na acht jaar van trouwe dienst bij PSV vertrok Toon Gerbrands in de zomer van 2022 bij PSV. De voormalig algemeen directeur van de Eindhovenaren stapte nadien nog even als adviseur in bij NAC Breda en Vitesse en is ook nooit bang geweest voor het beruchte 'zwarte gat'.

"Of ik bang was voor een zwart gat? Nee, absoluut niet", vertelt Gerbrands in het Eindhovens Dagblad. "Wel heb ik me goed voorbereid op wat zou komen. Ik heb met een aantal ervaringsdeskundigen uit het bedrijfsleven gesproken over de periode na het afscheid als PSV-directeur. Jan Hommen (oud-Philips, red.) raadde me aan nieuwsgierig te blijven, documentaires te bekijken en vaktijdschriften te blijven raadplegen."

"Ik werd benaderd voor een interessante functie bij de Nederlandse Sportraad, maar ik moest eerst een gesprek met tien mensen voeren. Dat ga ik dus niet meer doen. Het is prima om met twee of drie mensen een keer te gaan praten, maar met zijn tienen kun je toch geen eerste oriëntatie doen?", aldus de voormalig PSV-bestuurder.

Lees meer:
0 reacties