Tom Knipping legt uit: "PSV heeft Feyenoord niet zwaar overtoept"

Tom Knipping
Tom Knipping Foto: © FC Bankzaken van Voetbal International

Bij veel Feyenoorders overheerst het beeld dat PSV veel zwaarder zou hebben geïnvesteerd tijdens de zomerse transferperiode van 2023. Dit blijkt echter niet het geval te zijn. De selectie van de Rotterdammers zou namelijk duurder zijn dan die van de Eindhovenaren.

"De tendens is al het hele seizoen van: PSV maakte vorig seizoen bekend dat het financieel best wel slecht ging, maar deed ook in de zomer opeens allerlei grote aankopen", begint Tom Knipping van Voetbal International. "Dat wekt de nodige verbazing. Ook bij Arne Slot, want hij zei ook dat hij te maken had met een concurrent die flink geïnvesteerd had. En dat het daardoor moeilijker wordt om de titel te prolongeren. Dat soort bewoordingen."

"Als Feyenoord over PSV heen wilde, dan moesten A-internationals van serieuze landen naar Feyenoord komen", gaat de journalist verder. "Dan doelt hij natuurlijk op spelers als Schouten en Lozano. Maar Ziggo bracht ook een kaartje van Transfermarkt, waaruit bleek dat Feyenoord minder dan PSV had besteed. Dat is niet een geheel correct beeld, in mijn ogen, maar wel iets wat steeds weer terugkomt. Dat PSV Feyenoord zwaar overtoept zou hebben op de transfermarkt, maar dat is eigenlijk niet het geval", aldus Knipping.

Lees meer:
0 reacties