"Timo Baumgartl gaat weg, maar PSV gaat uiteraard geen geld toegeven"

Timo Baumgartl op de training van PSV
Timo Baumgartl op de training van PSV Foto: © Orange Pictures

PSV is in Oostenrijk ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren zijn waarschijnlijk nog niet compleet, aangezien er nog een aantal transfers verwacht wordt. Zo lijkt Timo Baumgartl bijvoorbeeld te vertrekken en wil PSV de achterhoede nog versterken.

Ondanks zijn blessure telt Bosz centrale verdediger Armando Obispo wel mee in zijn 24-koppige selectie. Obispo is voorlopig uitgeschakeld en men verwacht dat hij in de loop van de eerste seizoenshelft pas weer aansluit. "Sambo lijkt er zeker bij te gaan komen, terwijl Phillipp Mwene, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt voor PSV bruikbare krachten zijn", zo schrijft Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. "

Ook denkt Elfrink dat André Ramalho en Jordan Teze moeten strijden om een plek, maar ook moeten vrezen voor de hoeveelheid speeltijd. De PSV-watcher van verwacht namelijk nog een versterking voor de PSV-defensie. "De namen die eerder naar buiten kwamen, waren die van Davinson Sanchez en Israëliër Stav Lemkin. Timo Baumgartl gaat weg, maar PSV gaat uiteraard geen geld toegeven zoals elders gesuggereerd", aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties