Tillman in topvorm: "Peter Bosz staat voor een lastige keuze"

Malik Tillman tegen Excelsior
Malik Tillman tegen Excelsior Foto: © Pro Shots

Malik Tillman stal tegen SC Heerenveen de show. Onder meer zijn bizarre goal ging de wereld over. De huurling van Bayern laat steeds opnieuw zien bij de beste elf van PSV te horen. Speelt hij in de kampioenswedstrijd?

"Na 25 wedstrijden in de Eredivisie staat de huurling van Bayern München op negen doelpunten en elf assists. Reken je dat om naar speelminuten, dan is hij iedere 67 minuten betrokken bij een doelpunt. Een fijn gemiddelde voor Tillman, die er steeds meer in slaagt zijn stempel te drukken op het spel van PSV, begint Rob Aarts in Voetbal International.

"Door de belangrijke rol van Guus Til op nummer 10 komt Tillman vaak vanaf de linkerflank en dat doet de international van de Verenigde Staten op overtuigende wijze. In het uitduel met SC Heerenveen etaleerde hij opnieuw zijn klasse. Door de huidige vorm van Tillman is het nog maar de vraag of Hirving Lozano zich de laatste wedstrijden van het seizoen terug in de basis weet te spelen", vervolgt Aarts.

Lozano krijgt het wellicht lastig met Tillman. "Dat Lozano in Heerenveen op de bank moest beginnen, was niet vreemd. De 28-jarige aanvaller keerde namelijk terug van een lichte blessure. Voor de kampioenswedstrijd tegen Sparta staat Peter Bosz voor een lastigere keuze. Kiest de trainer van PSV voor Lozano of houdt hij op basis van sportieve gronden vast aan Tillman?"

Lees meer:
0 reacties