Tielemans voor even terug bij PSV: "Heel mijn leven daar gespeeld"

PSV neemt het zaterdagmiddag in eigen huis op tegen Vitesse. Een bijzonder duel voor Mathijs Tielemans, die jarenlang bij de Eindhovense club speelde. Afgelopen zomer maakte hij transfervrij de overstap naar Arnhem.

"Het is heel speciaal om terug te keren. Ik heb heel mijn leven daar gespeeld. Ik heb eigenlijk nooit echt de kans gehad om daar te spelen, in het stadion, voor PSV", zegt Tielemans voor de camera's van de officiële kanalen. "Het is wel mooi om daar nu op Eredivisieniveau een wedstrijd te mogen spelen."

De middenvelder heeft er zin in. "Natuurlijk. Iedereen weet dat PSV in hele goede doen is op dit moment. Het gaat niet makkelijk worden, maar we hebben er met z'n allen heel veel zin in om daar een mooie wedstrijd op de mat te leggen."

Vitesse presenteert momenteel erg slecht. Een moeilijke situatie in Arnhem, zo erkent ook Tielemans. "We weten dat het morgen niet makkelijk zal gaan worden maar wij blijven vertrouwen houden. Het is een moeilijke situatie voor ons maar we proberen als groep zo positief mogelijk te blijven en proberen ervoor te zorgen dat we onze koppen niet laten hangen."

Lees meer:
0 reacties