Teze geeft niet op: "Willen de wedstrijden blijven winnen"

PSV heeft nog drie resterende wedstrijden waarin het vier punten achterstaat op koploper Ajax. Toch hebben ze het nog niet opgegeven. Ondanks de achterstand is de sfeer in de selectie goed, dat vertelt verdediger Jordan Teze aan PSV TV.

Ajax gaat zondagmiddag op bezoek bij AZ terwijl PSV in De Kuip tegen Feyenoord speelt. Het is duidelijk dat Ajax de meeste kans heeft op de landstitel, maar toch geeft PSV alles. "We hebben niet alles in eigen hand, maar willen de wedstrijden blijven winnen en dan zien we wel hoe ver we komen."

"Natuurlijk hopen we nog op het kampioenschap. Het kan nog steeds gebeuren. We willen Ajax geen kampioen maken en ze op de lip blijven zitten, dan zien we het wel", aldus Teze die ziet dat de sfeer binnen de ploeg erg goed is. "De bekerfinale heeft een boost gegeven. Het is jammer dat Ajax weinig punten heeft laten liggen, maar wij kijken naar onszelf en proberen er het beste van te maken."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties