Talentvolle PSV-aanwinst: "Ronaldo's stijl is ook ietwat mijn stijl"

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: © Pro Shots

PSV heeft Nederlands jeugdinternational Austyn Jones officieel gepresenteerd. De voetballer heeft in Eindhoven een contract voor drie seizoenen getekend en is blij met zijn overstap naar de club.

"Ik ben Austyn Jones, 15 jaar, spits en kom uit Utrecht", stelt Jones zichzelf voor in een video-item van PSV. Ik kijk op naar Cristiano Ronaldo omdat ik van zijn speelstijl houd en het een beetje dezelfde speelstijl is als die van mij. Ik heb voor PSV gekozen omdat ik goed in ontvangst ben genomen. Ik voelde me hier gelijk thuis", aldus Jones tegen de kanalen van PSV.

Jones heeft dus gekozen voor een overstap naar PSV en vertrekt hiermee bij FC Utrecht. Jones, die zogezegd jeugdinternational van Oranje is, maar ook Amerikaanse roots heeft, kwam tot dusver tot twee interlands namens Nederland onder 15.

Lees meer:
0 reacties