Stijn van Gassel lacht om PSV'er: "Geniet ik ook wel weer van"

Stijn van Gassel tegen PSV
Stijn van Gassel tegen PSV Foto: © Pro Shots

Stijn van Gassel werkt toe naar de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Excelsior. De doelman van de Kralingers hoopt op een goed resultaat in De Kuip, maar rekent daarnaast ook op PSV. De Eindhovenaren spelen namelijk tegen concurrent RKC Waalwijk en een ruime zege voor de ploeg van Peter Bosz zou Excelsior goed uitkomen.

"Wij kregen na afgelopen zondag te horen dat ze naar Ibiza zouden gaan. Dan denk je even: pfoe, waarom zouden ze dat doen?", vertelt Van Gassel bij ESPN. De doelman denkt niet dat PSV het zomaar gaat laten lopen tegen RKC, maar hoopt dat de spelers van de Eindhovense club in ieder geval fit en uitgerust aan de aftrap verschijnen. 

"Als je Joey Veerman ziet lopen en praten… maar daar geniet ik dan ook wel weer van. Dat vind ik mooi om te zien", gaat Van Gassel lachend verder. "Zij zullen het seizoen in eigen huis ook vast als waardige kampioen willen afsluiten, daar heb ik alle vertrouwen in. Wij moeten ook naar onszelf kijken en proberen een mooi resultaat te halen in De Kuip. Daarna zie je wel wat er in Eindhoven is gebeurd", aldus de goalie.

Lees meer:
0 reacties