Stevens: "Hij heeft kwaliteiten om Götze uit de basis te spelen"

Huub Stevens
Huub Stevens Foto: © Pro Shots

Huub Stevens, voormalig PSV-trainer, vind dat Veerman de kwaliteiten heeft om bij PSV een basisplaats te veroveren. Toch heersen er ook bij Stevens twijfels over de Volendammer.

Er hangen veel vragen rondom de transfer van Joey Veerman van SC Heerenveen naar PSV. Ook voormalig PSV-trainer Huub Stevens erkent dit. "Of Veerman het gaat redden bij PSV ligt volledig aan hem zelf”, stelt de Limburger in het Algemeen Dagblad.

"Hij heeft de kwaliteiten om Mario Götze uit de basis te spelen; dat vind ik echt. Grootste vraag is hoe hij omgaat met de situatie waarin hij mogelijk níet elke wedstrijd speelt. Bij PSV lopen op het middenveld tenslotte wel meer goede spelers.

"In die zin was Feyenoord voor hem, denk ik, een veiligere keuze geweest. Daar zou hij normaal gesproken direct basisspeler zijn geworden. Dat neemt niet weg dat ik PSV heel goed begrijp. In Veerman halen ze een speler die, mits hij contanter en fysiek sterker wordt, het verschil kan maken. En dan kan hij vanuit Eindhoven ook zomaar nóg een paar stappen zetten."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand