Steun voor bekritiseerde Bakayoko: "Niemand had dit verwacht"

Johan Bakayoko
Johan Bakayoko Foto: © Pro Shots

PSV-clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International heeft het opgenomen voor Johan Bakayoko. Hij vindt de kritiek die de aanvaller krijgt dan ook niet altijd terecht.

Bakayoko zat afgelopen vrijdag op de bank bij PSV om wat rust te geven in aanloop naar het duel bij Borussia Dortmund. Timmer verbaast zich erover dat de vleugelspeler de laatste weken wel eens kritiek krijgt op zijn spel. “Je moet niet vergeten dat deze jongen alles heeft gespeeld bij PSV en hij is pas twintig. Dat hij nog een talent is, dat wordt weleens vergeten. Als je ziet wat voor seizoen hij heeft, is dat zeer indrukwekkend.”

Daarom vindt de clubwatcher ook dat de vleugelspeler een keer een mindere periode mag hebben. “Niemand had verwacht dat bij het aantrekken van Noa Lang en Hirving Lozano Bakayoko de beste vleugelspeler zou zijn. Omdat Noa Lang geblesseerd is geraakt natuurlijk. Maar Bakayoko laat het zien en heeft ook aan zijn rendement gewerkt. Dat is heel knap.”

Timmer denkt dan ook dat de vleugelspeler erg lucratief gaat zijn voor de club. “Hij zal waarschijnlijk voor een recordbedrag vertrekken bij PSV. Dat hij nu even wat rust krijgt is ook niet meer dan normaal en dat hij af en toe een mindere periode heeft, dat is ook heel normaal”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties