'Sombere man' Schmidt aangepakt: "Loopt in de dubbele cijfers"

Roger Schmidt
Roger Schmidt Foto: © Pro Shots

Roger Schmidt heeft nog twee wedstrijden te gaan als trainer van PSV, dan zit zijn tweejarige periode erop in Eindhoven. Henk Spaan is geen fan van de oefenmeester.

"Het wekelijkse gejank van Roger Schmidt over scheidsrechters verveelt me net zo hard als de wedstrijd De Graafschap-Eindhoven waarop ik maandag een blik wierp. Niet te harden was het. Hoe vaak heeft Schmidt het aan de stok gehad met Bas Nijhuis? Loopt in de dubbele cijfers. Hij vond hem arrogant, twijfelde aan zijn spelregelkennis en hoefde hem nooit meer te spreken", somt de columnist op in Het Parool.

De Duitser zal bij Spaan niet snel vergeten worden door zijn uitspraken. "Give them the cup today, dichtregel voor de eeuwigheid. Sommige mensen zwoegen zestig jaar op onsterfelijkheid, Schmidt komt elke week met een poëzieregel die decennia zal standhouden", aldus de columnist, die Schmidt omschrijft als een 'sombere man'. "Terwijl hij over voetballers als Götze, Veerman en vooral Gakpo beschikt. Kijk je ogen uit, mister."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties