Sneijder wijst: "We lopen te hard van stapel met deze PSV'er"

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: © BSR Agency

Wesley Sneijder vindt Johan Bakayoko dit seizoen sterk bij PSV, maar maant tot kalmte. Volgens de voormalig voetballer is de Nederlandse voetbalwereld té enthousiast over de Belgische aanvaller.

"Ik vind het een goede speler, maar ik vind ook dat we te hard van stapel lopen met deze jongen", is het oordeel van de oud-Ajacied bij Veronica Offside. "Hij is niet altijd constant geweest dit seizoen. Hij heeft ook een mindere periode gehad en dat is normaal op die leeftijd natuurlijk."

"Alleen moeten we er in Nederland wel vanaf dat iemand vijftig miljoen waard is, als hij net één seizoen goed gespeeld heeft. Die jongen is net Belgisch international", benadrukt Sneijder. Bakayoko kan volgens hem nog wel beter worden in de toekomst: "Misschien speelt hij wel een fantastisch EK, dan kan je niet meer om zo iemand heen. Maar één seizoen… Als we maar blijven roepen dat hij zo veel waard is, die jongens kijken ook naar dit soort programma’s."

"Wij leggen ze ook wel een bepaalde druk op. Laat die gasten lekker voetballen. Als hij elke week zo’n bal binnen schiet, dan brengen we hem allemaal naar het vliegveld toch", doelt Sneijder op de treffer van Bakayoko tegen SC Heerenveen.

Lees meer:
0 reacties