Smits wilde scoren tegen Feyenoord: "Als een ander er 7 in legt"

Joëlle Smits in actie tegen Feyenoord
Joëlle Smits in actie tegen Feyenoord Foto: © Pro Shots

PSV-spits Joëlle Smits baalt ervan dat ze in de wedstrijd tegen Feyenoord (1-1) niet wist te scoren. Ook omdat de bij andere clubs de spitsen wel veel wisten te scoren.

Vrijdagavond won Fortuna Sittard met maar liefst 0-8 bij Telstar. Dit was echter vooral te danken aan Tessa Wullaert die zeven keer het net wist te vinden. Ook bij Ajax had een spits Romee Leuchter het op haar heupen en maakte een hattrick in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. PSV speelde dit weekend tegen Feyenoord. Smits wist in dit duel echter niet te scoren.

Smits geeft tegenover ESPN toe dat ze zelf liever ook wel wat goaltjes had willen maken deze speelronde. “Tuurlijk kijk je daar wel naar en baal je daar wel een beetje van. Als spits zijnde wil je natuurlijk altijd scoren. Het is superknap dat je er zeven kan scoren. Dat gebeurt natuurlijk nooit. Dus in die zin is het ook een kwaliteit. Als spits is het lekker als je meer doelpunten maakt en dit rijtje mee kan doen.” Ook is ze onder de indruk van haar collega-aanvvallers. “Als je ziet dat een andere spits er zeven in legt tijdens een wedstrijd dan denk je daar wel even over na”, besluit de PSV’er.

Lees meer:
0 reacties