Slot looft PSV'er: "Liet een stukje kwaliteit en klasse zien"

Arne Slot coachend tegen PSV
Arne Slot coachend tegen PSV Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft op bezoek bij PSV met 2-2 gelijkgespeeld. Na afloop sprak ESPN met trainer Arne Slot.

Slot zag een oude bekende hem pijn doen. "Ik denk dat PSV in de tweede helft maar één kans gekregen heeft. Dan komt die vervelende Guus Til, die altijd weer fit is als wij tegen hem spelen. Hij liet een stukje kwaliteit en klasse zien: een geweldige goal van Guus."

"Hij is altijd voor de goal, daarom hadden wij hem ook heel graag willen behouden anderhalf jaar geleden. Door omstandigheden vonden wij dat dat niet kon en ging PSV met hem aan de haal. Als ik hem dan zie staan denk ik: oh nee, niet weer die Guus Til."

Slot ziet dat PSV vooral makkelijker scoort. "Daarom hebben ze ook volledig terecht tien punten meer dan wij. Van een ploeg die een jaar lang alleen van ons in de beker heeft verloren, is het wat naïef om te stellen dat zij in de laatste tien wedstrijden nog vier keer gaan verliezen. Er is geen enkele reden voor ons om te verslappen, zowel naar boven als naar onderen kijkend niet. Maar ik vind het heel naïef om te veronderstellen dat een ploeg met zo veel kwaliteit vier duels meer gaat verliezen dan wij in de komende tien wedstrijden."

Lees meer:
0 reacties