Slot heeft blik op PSV: "Die wedstrijd gaan we wel naar kijken"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord neemt het zondag op tegen Heerenveen. Het is meer dan 200 kilometer rijden van Rotterdam naar Heerenveen, een rit waar Feyenoord-trainer Arne Slot geen groot fan van is.

Slot blikt tijdens de persconferentie vooruit op het duel van zondag en richt ook zijn blik op PSV - FC Twente. "Ik hoop dat wij in staat zijn om in Heerenveen te winnen. Want we zitten in de bus en het is een kloteneind rijden van Heerenveen naar Rotterdam. Dus die wedstrijd zal wel op staan en daar gaan we wel naar kijken. Maar ik ben totaal niet bezig met die wedstrijd, wetende dat Heerenveen-uit een pittige uitwedstrijd is, één van de negen. En een wedstrijd waarin we heel goed zullen moeten zijn om tot een resultaat te komen. Dus daar zit alle focus op."

Zoals gezegd heeft Slot ook concurrenten PSV en FC Twente in gedachten. Slot: "Als het dan afgelopen is, zien we wel wat het resultaat elders is", doelt Slot op FC Twente. SC Heerenveen – Feyenoord begint zondagmiddag om 14.30 uur in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen.

Lees meer:
0 reacties