Simons doet geen uitspraken over transfer: "Geeft mij geen stress"

Xavi Simons
Xavi Simons Foto: © BSR Agency

Voormalig PSV-speler Xavi Simons is nog niet bezig met zijn eigen toekomst. Momenteel is hij nog met het Nederlands elftal actief op het EK, zolang het EK bezig is laat hij zijn toekomst voor wat het is.

"Het geeft mij geen stress", vertelt Simons na afloop van de wedstrijd tegen Oostenrijk tegenover L'Equipe. "Momenteel zit ik bij het Nederlands elftal en we zullen het allemaal zien na afloop van het EK", blijft Simons nuchter.

De rest van het toernooi ziet er nu niet goed uit. "Het zal nu moeilijker voor ons worden", zegt Simons over de derde plek. "Maar een wedstrijd duurt negentig minuten. We moeten onze hoofden niet laten zakken. Wij moeten verbeteren. Onze selectie beschikt over een aantal geweldige spelers. Er is geen reden waarom we de dingen niet allemaal goed samen kunnen doen."

In de openingsfase had het Nederlands elftal moeite om het tempo van Oostenrijk. "We begonnen niet met genoeg intensiteit aan de wedstrijd. We verloren duels", analyseert de jongeling. "We zullen deze wedstrijd bekijken om te zien wat er is gebeurd. We moeten na deze nederlaag goed nadenken en samen praten om deze situatie te keren."

Lees meer:
0 reacties