Shurandy Sambo wijst FC Twente af: "Grote verwondering bij PSV"

Shurandy Sambo
Shurandy Sambo Foto: © Pro Shots

Shurandy Sambo gaat niet naar FC Twente. Eerder vandaag werd gemeld dat FC Twente een bod wilde doen op de rechtsback, maar de speler zelf heeft geen trek in een overgang naar Enschede.

Dat weet Rik Elfrink te melden van het Eindhovens Dagblad. "En......... Sambo heeft FC Twente inmiddels afgezegd", schrijft hij op zijn Twitter. "Zo gaat dat soms in deze dagen. Berichten die elkaar kruisen, plotwendingen. Gisteravond leek het rond, nu is het alweer afgeketst. Het wordt of PSV of - waarschijnlijk - een buitenlandse club voor Sambo." Volgens Elfrink blies de zaakwaarnemer van Sambo donderdagochtend de deal af.

"De verwondering over het klappen van de Sambo-deal is ook in Eindhoven behoorlijk groot", geeft Elfrink aan. "Dit leek nagenoeg in de bekende kannen en kruiken, maar er lonkt buitenlandse interesse en ook PSV is door de Champions League interessant voor hem. Wordt vervolgd."

Ook Leon ten Voorde van TC Tubantia meldt dat Sambo niet naar FC Twente komt. "Sambo komt niet naar Twente. De puzzel in Enschede is ook na de komst van Eiting nog niet helemaal gelegd", schrijft hij.

Lees meer:
0 reacties