Shurandy Sambo transfervrij? "Dat seizoen zijn clubs niet vergeten"

Shurandy Sambo
Shurandy Sambo Foto: © Pro Shots

Shurandy Sambo is geen basisspeler bij PSV, maar liet tijdens zijn verhuurperiode bij Sparta Rotterdam zien goed genoeg te zijn voor de Eredivisie. De vleugelverdediger zou komende zomer transfervrij kunnen vertrekken uit Eindhoven en lijkt er goed op te staan bij geïnteresseerde clubs.

"Shurandy Sambo staat te boek als een groot talent", begint Spaans in Voetbal International. "PSV verhuurde de rechtsback vorig seizoen aan Sparta Rotterdam, waar hij mocht ruiken aan de Eredivisie. Op Het Kasteel veroverde Sambo binnen de kortste keren een basisplaats. Met Sparta schopte de jongeling het tot de finale van de play-offs om Europees voetbal. Daarin bleek FC Twente over twee wedstrijden te sterk."

"Met dertig duels in de Eredivisie op zak keerde Sambo terug naar de Eredivisie", gaat hij verder. "De inzet? Een basisplaats veroveren in het PSV van Peter Bosz. Dat lukte niet. Verspreid over acht wedstrijden kwam Sambo slechts 89 minuten in actie. Wie verlost hem uit zijn uitzichtloze situatie? Geïnteresseerde clubs zijn het sterke seizoen van Sambo bij Sparta ongetwijfeld nog niet vergeten", aldus Spaans.

Lees meer:
0 reacties