Shurandy Sambo: "Mijn doel was altijd om het eerste van PSV halen"

Shurandy Sambo speelde het voorbije seizoen op huurbasis bij Sparta en maakte indruk in Rotterdam. De vleugelverdediger werd dan ook al vrij snel gelinkt aan een overstap naar Ajax, waar de Sparta-trainer van vorig seizoen (Maurice Steijn, red.) de scepter zwaait.

"Er wordt veel geschreven en dit is ook de reden dat ik niet veel lees", vertelt Sambo voor de camera van Voetbal International. "Ik wil me nu focussen op het Nederlands elftal, daarna ga ik op vakantie en daarna ga ik mijn keuze wel maken. Ik ben natuurlijk gewoon eigendom van PSV. Na het EK heb ik contact met PSV over wanneer ik me moet melden. Zolang er zich geen clubs concreet melden bij PSV, blijf ik gewoon eigendom van PSV."

Ook het eventuele contact met Ajax komt ter sprake. "Mijn zaakwaarnemer heeft me erover gebeld, dat hij mensen binnen Ajax heeft gesproken. Ik heb zelf ook contact gehad met Maurice Steijn. We hebben sowieso contact, want hij is een jaar lang mijn trainer geweest. Dan is dat contact niet opeens weg. Ik gun hem de stap naar Ajax ook zeker. Dat weet hij ook en heb ik hem ook gezegd. Nu zie je alles voorbij komen en misschien valt alles wel op zijn plek."

"Maar mijn doel was altijd om bij PSV in het eerste te komen. En dat is nog steeds mijn doel, maar voor mij het gewoon het belangrijkst dat ik ga spelen. Ik wil gewoon spelen. Met Peter Bosz heb ik nog geen contact gehad. Nog niet gesproken. Mijn zaakwaarnemers hebben wel gesproken met Marcel Brands en Earnest Stewart. Dat zag er goed uit. Ze waren tevreden over mijn ontwikkeling, maar de trainer moet ik nog spreken", aldus Sambo.

Lees meer:
0 reacties