Shurandy Sambo lacht: "Dat is inderdaad een soort kortsluiting"

Shurandy Sambo hoopt het komende seizoen definitief door te breken bij PSV. De vleugelverdediger speelde het voorbije seizoen bij Sparta Rotterdam, namens wie hij ook speelde in het Philips Stadion, tegen de Eindhovenaren.

"Dat was een raar gevoel", vertelt Sambo aan PSV TV. "Normaal speel je in het shirt van PSV en nu ging je in het Sparta-tenue die kant op. Toen ik het stadion zag was dat apart. Normaal speel je voor PSV, nu speel je even tegen PSV. Buiten je eigen wedstrijden hoop je dat PSV altijd wint, maar op dat moment moet je zelf presteren. Dat was wel apart. Een soort kortsluiting, inderdaad. Als die wedstrijd dan klaar is en je iedereen spreekt, dan is dat ook wel weer leuk."

"Het jaar bij Sparta heeft me zeker goed gedaan. Ik ben trots daarop, maar je stelt zelf steeds je doelen weer bij. Dat heb ik goed gedaan, zeker na die kruisbandblessure. Ik ben goed teruggekomen, een jaar verhuurd geweest en nu is het weer doorpakken en hopelijk veel minuten maken bij PSV", aldus Sambo.

Lees meer:
0 reacties