Sergiño Dest niet onder de indruk: "Maakt ons niet zoveel uit"

Sergiño Dest denkt dat PSV meer uit het duel met Borussia Dortmund had kunnen halen. Ondanks het 1-1 gelijke spel in Eindhoven heeft de verdediger echter wel het grootste vertrouwen dat PSV het tweeluik in Duitsland beslist.

"Ik denk dat we er meer uit hadden kunnen halen, maar we hebben een goed gevoel naar de volgende wedstrijd toe", vertelt Dest voor de camera van PSV TV. "Teleurgesteld ben ik niet, maar het is een oké-uitgangspositie. We hadden gehoopt op iets beters en dachten ook dat we er meer uit konden halen. Ook gezien de manier waarop we speelden."

"Die 0-1 had ik eerlijk gezegd niet verwacht", gaat de Amerikaanse vleugelverdediger verder. "Het was een heel rare goal. Maar ik denk ook dat wij in de laatste fase van het veld iets scherper moeten zijn. Om zelf die goal te maken. Want die kansen hadden we voor de 0-1 wel gehad."

"De Gelbe Wand? Dat maakt ons niet zoveel uit. Het gaat om het veld en wij weten waarvoor wij in Dortmund komen. Natuurlijk zijn de fans belangrijk, maar wij hebben heel veel vertrouwen dat we het daar gaan afmaken", aldus Dest.

Lees meer:
0 reacties