Sergiño Dest langer bij PSV? "Zijn salaris is moeilijk voor PSV"

Sergiño Dest op de persconferentie van PSV
Sergiño Dest op de persconferentie van PSV Foto: © Screenshot PSV

PSV staat er prima voor in de Nederlandse Eredivisie. De Eindhovenaren gaan fier aan kop en staan liefst tien punten voor op Feyenoord. Reden genoeg om aan te nemen dat PSV ook volgend seizoen de Champions League ingaat, en dat

Mocht PSV in april al 100 procent zeker zijn van deelname aan de Champions League, geeft dat technisch directeur Earnest Stewart de gelegenheid om de selectie voor volgend seizoen veel sneller rond te maken dan de afgelopen jaren het geval was. "PSV wil zich dan sowieso verdedigend versterken en heeft ook op de vleugels voorin behoefte aan nieuw bloed", schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

"Bovendien heeft PSV dan de middelen om een aantal contracten te verlengen en mogelijk tot overeenstemming te komen met bijvoorbeeld Sergiño Dest. De club kan hem voor pakweg 10 miljoen euro kopen van FC Barcelona. Dat is niet zozeer het probleem, maar het is vooral van belang dat met Dest een deal kan worden gesloten. Zijn salaris moet dan door PSV betaald worden en dat is bepaald geen makkie voor de Eindhovense club", aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties