Sergino Dest langer bij PSV? "We komen volgend jaar sterker terug"

Sergiño Dest
Sergiño Dest Foto: © BSR Agency

Sergino Dest heeft met een Instagram Story mogelijk een hint gegeven over een langer verblijf bij PSV. De Eindhovenaren werd donderdag door Borussia Dortmund uitgeschakeld in de Champions League. Na de wedstrijd meldde Dest zich via sociale media met een opvallend bericht, waaruit blijkt dat hij waarschijnlijk bij PSV blijft.

De vleugelverdediger wordt door PSV dit seizoen gehuurd van FC Barcelona. De Eindhovense club heeft aan het einde van dit seizoen de optie om Dest voor tien miljoen euro definitief over te nemen. PSV vindt dat de Amerikaan een goede ontwikkeling doormaakt, en zou de optie graag willen lichten.

De keuze is aan Dest, die zelf mag bepalen of hij volgend seizoen bij PSV wil spelen. Het lijkt er echter op dat de verdediger zijn keuze heeft gemaakt. Na de nederlaag in Dortmund plaatste Dest de volgende tekst op Instagram: "Teleurgesteld dat we deze week zijn uitgeschakeld in de Champions League."

"Volgend jaar komen we sterker terug en voor nu focussen we ons op de Eredivisie. Veel dank naar onze fans." Dest heeft het al over 'volgend jaar', wanneer PSV weer actief is in de Champions League.

Lees meer:
0 reacties