Sergiño Dest lacht: "Of ik aan de Brabantse liedjes kan wennen?"

Sergiño Dest beseft dat PSV zondagavond het geluk niet helemaal tegen had zitten. De Eindhovenaren waren met 1-0 te sterk voor FC Twente, na een doelpunt van Ricardo Pepi in de absolute slotfase.

"Heel blij, want we hadden de drie punten nodig. We staan nog steeds tien punten voor op Feyenoord en we hebben die nodig om kampioen te worden. We komen steeds dichterbij", vertelt Dest aan PSV TV. "We hadden scherper kunnen zijn in de duels en wat nauwkeuriger in de eindfase. Maar soms gebeurt dat en dan moet je knokken. We hebben gelukkig in de laatste minuut de 1-0 gemaakt."

"Hoe erg woensdag nog in de benen zat? Weet ik niet. Ik denk dat we wel hersteld zijn, want we spelen het hele seizoen al veel wedstrijden achter elkaar", gaat de vleugelverdediger verder. "Dat zou geen excuus mogen zijn. Deze overwinning spoelt de kater wel weg. Eerlijk gezegd hebben we een beetje geluk gehad. Echt hele, hele, héle grote kansen hebben we niet gehad, maar soms heb je een beetje geluk nodig."

Tot slot wordt Dest 'geconfronteerd' met de Brabantse liedjes in de kleedkamer van PSV. "Of ik daar al aan gewend ben? Oh... Ik was al snel gedoucht, maar ik heb een klein stukje gehoord. Ik moet de lyrics nog wel een beetje oefenen", aldus een lachende Dest.

Lees meer:
0 reacties