Schmidt reageert op aanhouding Madueke en kritiek van Ihattaren

Roger Schmidt met Noni Madueke en Mohamed Ihattaren
Roger Schmidt met Noni Madueke en Mohamed Ihattaren Foto: © Pro Shots

In aanloop naar het bekerduel met Telstar heeft PSV-trainer Roger Schmidt gereageerd op het nieuws omtrent Noni Madueke. De jonge Engelsman werd in december aangehouden met een vals rijbewijs. Ook reageerde de Duitse oefenmeester op de uitspraken van zijn voormalige pupil Mohamed Ihattaren.

"Ik spreek altijd met mijn spelers", wordt Schmidt geciteerd door Voetbal International. "En als trainer heb je de verantwoordelijkheid voor hun ontwikkeling als voetballer. Maar het zijn ook mensen en geen robots. Dus dat moet je dan proberen te scheiden. Ik verwacht niet van iedereen de hele tijd het perfecte gedrag", al is dit teveel van het goede. "Ik vind het niet leuk. En probeer mijn spelers dan te helpen."

Noni Madueke
'Noni Madueke in de problemen, rechtszaak tegen PSV'er op komst' Lees ook

Ook besprak Schmidt de uitspraken van Mohamed Ihattaren in De Telegraaf. Het voormalige PSV-talent gaf in een interview aan dat hij zich heeft laten wegjagen door de Duitse oefenmeester. "Ik heb het niet gelezen, maar wel gehoord. Wat kan ik zeggen? Het is voorbij. Ik heb zoveel antwoorden over deze speler gegeven. Ik hoop dat hij op een dag zijn potentieel gebruikt. Dat hoop ik echt. Eerlijk", besluit Schmidt.

BetCity heeft een Boosted Odd voor het bekerduel tussen PSV en Telstar. Weet PSV te winnen eigen huis? Dan krijg je als nieuwe speler 3x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Mohamed Ihattaren
Ihattaren: "Toen wist ik dat hij me liever kwijt dan rijk was" Lees ook
Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand