Schmidt over KNVB: "Ze hebben in ieder geval karakter getoond"

Roger Schmidt
Roger Schmidt Foto: © Pro Shots

Twee dagen na de onterechte strafschop die PSV tegen Feyenoord tegen kreeg, baalt Roger Schmidt nog steeds van het moment. De Duitser heeft wel waardering voor de verklaring van de KNVB.

"Ze hebben in ieder geval karakter getoond", wordt Schmidt geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Voor mij en eigenlijk iedereen in het stadion was zondag al duidelijk dat dit een fout is geweest. Ik wilde niet meer praten over de wedstrijd en dat was ook waarom me in de interviews zo heb opgesteld. Daar zat een stuk frustratie in, dat klopt. In mijn ogen heeft alleen dit de uitslag bepaald, want anders hadden wij gewonnen."

Woensdagavond neemt PSV het in het eigen Philips Stadion op tegen NEC. Schmidt beseft dat zijn ploeg de draad weer moet oppakken. "Het is goed dat dit is toegegeven, maar de punten krijgen wij niet terug. Die worden niet achter een groene tafel verdeeld." De kans dat PSV alle Nederlandse prijzen wint is nagenoeg weg. "Het is nog nooit een Nederlandse ploeg gelukt en dat alleen al toont aan dat we aan een bijzonder seizoen bezig zijn."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties