Schmidt furieus: "Niet in staat om de juiste beslissing te maken"

Roger Schmidt
Roger Schmidt Foto: © Pro Shots

Na afloop van de wedstrijd Feyenoord - PSV kookte trainer Roger Schmidt van woede. De Duitser kan zich totaal niet vinden in de beslissing van de scheidsrechter om Feyenoord in de slotfase een penalty toe te kennen.

"Het was een goede wedstrijd, helaas is die aan het einde beslist door de scheidsrechter", kookte Schmidt na afloop van de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Er zijn zes scheidsrechters bij de wedstrijden betrokken tegenwoordig. En ze zijn niet in staat in de 94ste minuut van een héél belangrijke wedstrijd de juiste beslissing te maken. Dat vind ik echt ongelooflijk."

"Na de wedstrijd tegen Ajax met de ongelofelijke beslissing bij de tweede goal en nu vandaag weer", gaat de kwade Schidt verder. "Als je alles optelt, dan zijn wij eerste en Ajax tweede. Natuurlijk worden er fouten gemaakt. Maar als je de VAR hebt en je gaat dan niet kijken… Zeker als je weet dat het de strijd om het kampioenschap beslist. Dat begrijp ik gewoon echt niet", besloot de trainer die uit beeld verdween.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties