"Schmidt benoemde dat niet, hij acteert de 'koele trainer' te zijn"

Roger Schmidt
Roger Schmidt Foto: © Pro Shots

PSV speelde zondag op de valreep gelijk tegen Feyenoord. Over de gegeven penalty aan de Rotterdammers is genoeg gepraat, PSV speelde de tweede helft bij lange na niet zo goed als de eerste helft. Mario Götze had het hier al over, maar trainer Roger Schmidt benoemde dit niet.

"Dat een trainer dat niet benoemd, geeft aan dat hij de 'koele trainer' acteert te zijn", zegt Freek Jansen bij Voetbalpraat. "Tuurlijk gaat het over de penalty en over dat moment, maar als je de lijst ziet van PSV, onder zijn leiding, in topduels... Dat zijn dramatische cijfers. Dus het is geen incident."

"Toen hij begon was PSV vierde geworden en werd er niet overwinterd in Europa", reageert Maarten Wijffels. "Dat heeft hij gedaan. En hij heeft iets gewonnen, maar in de topwedstrijden is het gewoon te weinig geweest. Dat zag je zondag ook weer. PSV had dat moeten afmaken."

"Benfica had kunnen lukken, dat is niet gelukt. Maar dan moet je niet vanuit de Europa League ook nog weer degraderen naar de Conference League", vervolgt Wijffels. "En die toppers. Je moet er links- of rechtsom een paar winnen."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand