Sangaré wijst naar ploeggenoot: "Voegt iets toe aan het team"

Ibrahim Sangaré
Ibrahim Sangaré Foto: © Orange Pictures

Erick Gutierrez kwam dit seizoen vanuit het niets weer in de basis bij PSV. Ibrahim Sangaré heeft daar ook van geprofiteerd, zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

"Guti is echt een geweldige speler en een heel fijn mens. Hij is altijd rustig aan de bal, stelt zich goed op. Ik houd ervan om met dat soort spelers samen te spelen. Guti is een complete middenvelder en voegt echt iets toe aan het team", vertelt Sangaré lovend. "We vullen elkaar goed aan en dat heeft er ook aan bijgedragen, dat ik dit seizoen een hoger niveau heb kunnen halen."

Sangaré is namelijk tevreden over zijn huidige seizoen. "Mijn statistieken zijn een stuk beter. Meer goals, meer assists, maar dat kan nog beter. Ik heb mezelf ook sterk verbeterd op het vlak van het balverlies. Daar heb ik hard aan gewerkt. Ten opzichte van vorig seizoen ben ik daarin echt vooruitgegaan. Ik heb minder risico in mijn spel gelegd."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand