SAMENVATTING | PSV wint de Otten Cup door prachtige late treffer

PSV heeft de Otten Innovation Cup 2023 gewonnen. In de finale waren de Eindhovense talenten met 1-0 te sterk voor het Belgische RSC Anderlecht.

Het prestigieuze toernooi keerde in 2023 terug op de Herdgang onder de naam Otten Innovation Cup. PSV O18 wist de poulefase met Manchester United, FC Kopenhagen en Jeonbuk Hyundai Motors FC te overleven en mocht het in de kruisfinales opnemen tegen het Braziliaanse Red Bul Bragantino. Dit duel werd op penalty's gewonnen.

In de finale werd het Belgische RSC Anderlecht de tegenstander. Het duel, wat net als alle andere wedstrijden van het toernooi werd afgewerkt met nieuwe spelregels, leek af te stevenen op een gelijkspel in de zuivere speeltijd. Toch was het PSV wat vlak voor tijd toesloeg. Emir Bars passte naar Tai Abed en na een heerlijke actie rondde hij koelbloeding af. Door de late treffer is PSV O18 is de winnaar van de Otten Innovation Cup 2023!

Na de finale volgde de prijsuitreiking en ook waren er individuele prijzen te verdelen. PSV'er Emir Bars won de titel van 'beste aanvaller' van het toernooi.

Lees meer:
0 reacties