Sambo: "Ik ben altijd ready, als ik moet, ben ik er klaar voor"

Shurandy Sambo heeft zich vorige week als vervanger van de geblesseerde Sepp van den Berg bij de selectie van Jong Oranje gevoegd. De verdediger van PSV was net op vakantie, maar pakte direct zijn spullen toen er een beroep op hem werd gedaan.

"Ik was eigenlijk op vakantie, in Milaan. Ik was er net twee dagen en toen belde de teammanager", zo legt Sambo uit aan Voetbal International. "Hij vertelde dat Sepp van den Berg was uitgevallen en vroeg me of het mogelijk was om te komen. Ik was aan het lunchen met mijn vriendin toen ze belden. Ik ben zo snel mogelijk die kant opgegaan."

"Ik ging van Milaan terug naar Nederland om mijn voetbalspullen te pakken", legt Sambo uit. "En toen ging ik van Istanbul naar hier. In Istanbul was mijn koffer kwijt, toen had ik geen voetbalschoenen, helemaal niets. Uiteindelijk ben ik hier goed opgevangen door de jongens. Ik had schoenen van Quinten Timber gekregen."

"Ik ben altijd ready. Ik stond natuurlijk op de stand-by lijst. Als ik moet gaan, dan ben ik er klaar voor. Het is jammer voor Sepp, maar daardoor heb ik de kans gekregen om bij de groep te komen", besluit de verdediger.

Lees meer:
0 reacties