Sambo getipt bij Eredivisieclub: "Uit de gratie geraakt bij PSV"

FC Twente heeft de zaakjes een week voor het einde van de transferperiode nog niet op orde. De club uit Enschede kan nog de nodige versterkingen gebruiken, maar dreigt ook nog wat te verliezen.

"De blik is deze week op Jan Streuer en Arnold Bruggink (technisch duo red.)", begint Tijmen van Wissing in de Oosttribune, die ook verwacht dat Joshua Brenet nog vertrekt. "Ze hadden best kunnen zeggen dat hij geblesseerd was, maar ze benoemden expliciet dat hij privéproblemen had en dat ze rekening houden met een vertrek. Ik had het idee dat FC Twente dat wilde vertellen en er deze week een breuk komt."

Dat betekent dat FC Twente er ook nog een nieuwe vleugelverdediger bij moet hebben. "Dan moet je aan een huur denken", stelt Van Wissing. "Salah-Eddine misschien, Sambo zat ik aan te denken, die raakt daar uit de gratie bij PSV."

De journalist ziet de Tukkers deze zomer vaak naast het net vissen op de transfermarkt. "Pellistri ging niet door, Carel Eiting verloor die arbitragezaak en ik schrik ook van Mitchell van Bergen", somt hij op. "Bruggink noemde dat een lastige situatie. Als je als FC Twente zijnde al op de knieën moet voor Van Bergen dan heb ik er een hard hoofd in. Die Van Bergen zou hier op zijn blote knieën naartoe moeten komen."

Lees meer:
0 reacties