Sambo dankbaar: "Dit zijn voor een club als PSV onmisbare mensen"

Shurandy Sambo
Shurandy Sambo Foto: © Pro Shots

Shurandy Sambo maakte eerder deze week de overstap naar Burnley. De rechtsachter maakte transfervrij de overstap van PSV en heeft voor vier jaar getekend bij de club uit de Championship. Sambo hoopt met zijn nieuwe club weer terug te promoveren naar de Premier League.

Burnley degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League en is nu één van de favorieten in de Championship. "Daar is alles op gericht, om terug te keren naar de hoogste afdeling", zo vertelt Sambo in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Mijn individuele doel is om te groeien als speler en als mens. Dan komt de Premier League vast een keer."

Sambo kende bij PSV twee zware kruisbandblessures. Het kostte de verdediger twee jaar van zijn loopbaan, maar telkens kwam hij terug. De oud-PSV'er wil twee mensen bedanken, die hem lang bijstonden. "Ferd van Odenhoven is de fysio die mij geweldig geholpen heeft. En Jermaine McCubbine. Je leest dit soort namen nooit of niet vaak in de krant. Maar neem van me aan: dit zijn voor een club als PSV onmisbare mensen", zo besluit Shurandy Sambo. 

Lees meer:
0 reacties